Cercar i organitzar aplicacions

Si heu instal·lat aplicacions des de Google Play Store o Chrome Web Store, a continuació teniu alguns consells per trobar-les i organitzar-les ràpidament.

Trobar una aplicació

Per cercar una aplicació al Chromebook, seguiu aquests passos:

1. Al teclat, premeu la tecla de cerca o la tecla del menú d'aplicacions .
  2. Introduïu el nom de l'aplicació que vulgueu i cerqueu-la als resultats de la cerca.

Obrir una aplicació

1. A l'extrem de la pantalla, seleccioneu el menú d'aplicacions .
  2. Cerqueu una aplicació que vulgueu obrir.
    • Trieu una aplicació de les utilitzades recentment.
    • Desplaceu-vos per trobar totes les vostres aplicacions.
    • Utilitzeu el menú d'aplicacions per cercar aplicacions.
  3. Per obrir l'aplicació, seleccioneu-ne la icona.
Consell: també podeu compartir contingut des de les aplicacions. Obteniu informació sobre com podeu compartir fitxers amb dispositius Android i Chromebook que tingueu a prop.

Gestionar com obren els enllaços les aplicacions

Per controlar si els enllaços s'obren a dins de l'aplicació o en una pestanya nova del navegador a Chrome:
  1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració i, a continuació, Aplicacions i, a continuació, Gestiona les teves aplicacions.
  3. Seleccioneu una aplicació.
  4. A "S'estan obrint els enllaços admesos", seleccioneu si voleu que els enllaços s'obrin a l'aplicació o a Chrome.
Si no podeu canviar aquesta opció de configuració o si està atenuada, vol dir que l'aplicació està configurada per obrir enllaços a Chrome. Per fer que l'aplicació obri els enllaços en una finestra nova de l'aplicació:
  1. A l'extrem de la pantalla, seleccioneu el menú d'aplicacions .
  2. Feu clic amb el botó dret a la icona de l'aplicació.
  3. Seleccioneu Pestanya nova i, a continuació, Finestra nova.

Utilitzar les dreceres d'aplicacions

Algunes aplicacions ofereixen dreceres per a algunes de les seves funcions o accions específiques.

Trobar les dreceres d'aplicacions:

1. A l'extrem de la pantalla, seleccioneu el menú d'aplicacions .
  2. Feu clic amb el botó dret a l'aplicació. Cerqueu dreceres d'aplicacions amb la fletxa avall Fletxa avall.
    • Per exemple, si feu clic amb el botó dret a YouTube YouTube, trobareu l'opció Subscripcions . Si seleccioneu Subscripcions, anireu a la pàgina Subscripcions de YouTube.

Utilitzar la cerca com una altra manera de trobar dreceres d'aplicacions

1. A l'extrem de la pantalla, seleccioneu el menú d'aplicacions .
  2. Introduïu les paraules clau al quadre de cerca. Si hi ha una drecera disponible, es mostra just a sota del quadre de cerca.
    • Per exemple: si introduïu "tendència" al quadre de cerca, sabreu quins vídeos són tendència a YouTube.

Organitzar les aplicacions

Col·locar les aplicacions en carpetes
  • Agrupar aplicacions en una carpeta: arrossegueu una aplicació i deixeu-la anar a sobre d'una altra.
  • Posar nom a una carpeta: feu clic a la carpeta.
Moure les aplicacions
Feu clic i manteniu premuda una aplicació. Tot seguit, arrossegueu-la.
Reordenar les aplicacions pel nom o pel color
  1. A l'extrem de la pantalla, seleccioneu el menú d'aplicacions .
  2. Feu clic amb el botó dret al menú d'aplicacions o a l'aplicació que vulgueu reordenar.
  3. Seleccioneu Ordena per i, a continuació, Nom o Color.

Gestionar les notificacions de les aplicacions

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració Configuració i, a continuació, Aplicacions i, a continuació,Notificacions.
  3. Activeu o desactiveu l'opció Notificacions per a les aplicacions.
Consell: per silenciar totes les notificacions d'aplicacions, activeu el mode No molestis. Per silenciar totes les notificacions d'aplicacions d'una altra manera, seleccioneu l'hora i, a continuació, Notificacions.

Obtenir més informació sobre les aplicacions

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda
true
true
true
true
true
false
false